open-navfaktor-logo
search
Akcija "Omerta"
Među osumnjičenima i policijski znanci: Uhapšeni zbog droge u Banjoj Luci dovedeni u policiju
Osumnjičeni koji su jutros rano uhapšeni u Banjoj Luci, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezi sa krivičnim djelima nedozvoljene proizvodnje i prometa droga, dovedeni su u Policijsku upravu Banja Luka gdje će biti obavljena kriminalistička obrada.   
23.10.2023. u 11:55
get url
text

Banjalučka policija od jutros sprovodi veliku akciju "Omerta" na području ovog grada, a obavljeni su pretresi na više lokacija, na području naselja Starčevica i Lauš. Među uhapšenima je nekoliko osoba koje su od ranije poznati policiji. 

FOTO: Faktor

Jedan od njih je Aleksandar Miletić koji je nepravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora za pokušaj ubistva Siniše Blagojevića, vojnika Oružanih snaga BiH kojeg je ubo nožem u oko na jednoj svadbi u Motikama kod Banje Luke.

VEZANI TEKST - U Banjoj Luci uhapšeno više osoba zbog droge, u toku pretresi

U ovom djelu učestvovao je i njegov brat Anđelo Miletić za kojim policija trenutno traga, a sumnja se da je u Srbiji. Među osumnjičenima je i Banjalučanin Boris Grujić koji je također ranije hapšen zbog droge.

Aktivnosti u današnjoj policijskoj akciji u vezi su sa zapljenom oko 1,1 kilogram kokaina u avgustu ove godine u Banjoj Luci kada je uhapšen Saša Kresojević. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.