open-navfaktor-logo
search
Na saslušanje
Osumnjičeni za ubistvo žene u Sarajevu doveden na kriminalističku obradu u MUP-u
Anel B. osumnjičeni za ubistvo supruge Emire M. u sarajevskom naselju Alipašino Polje priveden je u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo na kriminalističku obradu u MUP-u KS, nakon čega će biti predat Tužilaštvu KS.
14.11.2023. u 13:23
get url
text

VEZANI TEKST - Ubica žene u Sarajevu ima bogat krivični dosje, sinoć prijetio da će se ubiti, u 2022. izrečena mu zabrana prilaska žrtvi

Naime, jučer je u poslijepodnevnim satima u sarajevskom naselju Alipašino Polje pronađeno je tijelo 31-godišnje Emire M. za koju je utvrđeno da je ubijena. Osumnjičeni Anel B. je nakon zločina poveo njihvo zajedničko dijete od četiri godine sa sobom, a uhapšen je sinoć. Dijete je spašeno i nepovrijeđeno.

Kako je policija saopćila, osumnjičeni Anel B. ima bogat krivični dosije. On je ranije osuđivan za krivično djelo nasilje u porodici na dva mjeseca zatvora. Također je evidentiran i za napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti, ugrožavanje sigurnosti, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Općinski sud u Sarajevu izdao Rješenje od 15. decembra 2022. godine kojim mu se izriču zaštitne mjere zabrana približavanja žrtvi nasilja u porodici, nevjenčanoj supruzi E.M., na udaljenosti od 500 metara, u trajanju od 24 mjeseca.

{$galerijaFotografija}

PXL_141123_106130228.jpg
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.