open-navfaktor-logo
search
Trebaju slobodu
Ovo je najmudriji i najnezavisniji horoskopski znak
Svaki horoskopski znak je jedinstven na svoj način, a najmudrije i najnezavisnije  su vodolije.
05.10.2022. u 19:45
get url
text

Vodolije stalno traže mudrost, govore šta misle i govore istinu. Oni su neukrotivi i intelektualno nezavisni. Uvijek će slijediti svoj put. Njihova nezavisnost čini svaki pokušaj da ih ograničite provokacijom za bijeg. Vodolije trebaju slobodu. Njihova hladna vanjština skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima, na sve moguće načine.

Vodolije vole kada su svi sretni i veseli i uvijek pokušavaju učiniti sve da se drugi osjećaju dobro, ne očekujući ništa zauzvrat. Jedino što im je važno jeste da niko ne pokuša ograničiti njihovu slobodu, kako bi mogli živjeti bez ikakvih obaveza.

Vodolija uvijek želi učiniti nešto korisno u životu. Vješta komunikacija može mu pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog. One su progresivni mislioci i često utječu na stvaranje novih ideja i teorija.

Vodolije su prilično objektivne i ne dopuštaju da im emocije zamute um. Ponekad može biti šokantno i bolno drugima čuti istinu, ali Vodolije će je bez obzira na to reći. One su vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno nezavisan. Potrebna im je intelektualna stimulacija jer stalno otkrivaju nešto novo i formiraju nova mišljenja.

Oni rođeni u znaku Vodolije puni su paradoksa. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari. One žele biti same, ali žele biti i u velikom društvu. Imaju odlične društvene vještine. Neki bi čak rekli kao da imaju dvije ličnosti - u svakom slučaju, baš to ih čini tako posebnima, piše Atma.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.