open-navfaktor-logo
search
Tri leta sedmično
Uspostavljena direktna aviolinija Skoplje - Sarajevo
Avion Aegean Airlines sletio je sinoć na Međunarodni aerodrom Sarajevo, čime je zvanično otvorena nova aviolinija Skoplje - Sarajevo na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.
03.10.2023. u 11:07
get url
text
Aerdrom Sarajevo
Aerdrom Sarajevo

Uz prvi let sa Međunarodnog aerodroma u Skoplju AEGEAN Airlines, grčka vodeća aviokompanija i članica STAR ALLIANCE, u saradnji sa TAV Airports uspostavila je direktnu liniju između Skoplja i Sarajeva u letjelici ATR72-600, sa tri leta sedmično.

Putnici će letjeti iz Skoplja za Sarajevo svakog ponedjeljka, srijede i petka, saopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Ljubazno osoblje Međunarodnog aerodroma u Sarajevu je toplo dočekalo sve putnike koji su doletjeli iz Skoplja uz simbolične poklone u znak dobrodošlice u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Do kraja oktobra vrijeme polaska sa Aerodroma u Skoplju planirano je u 19 sati, uz dolazak na Aerodrom u Sarajevu u 20:10 sati, a vrijeme polaska sa Aerodroma u Sarajevu će biti u 20:50 sati, uz dolazak na Aerodrom u Skoplju u 21:50 sati. Sličan raspored će biti u ponudi i tokom zime 23/24.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.