open-navfaktor-logo
search
Brojna imena
Izborna krađa: Opozicija ima spisak funkcionera iz RS-a koji su prijavljeni u zgradi bivšeg sportiste u Beogradu
Opozicija u Srbiji nastavlja objavljivati dokaze kako su izbori u Beogradu pokradeni od trenutne vlasti koju predvodi Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića.
18.01.2024. u 13:21
get url
text

VEZANI TEKST - Pantić o izborima u Srbiji: Umjesto bugarskih vozova, pojavili su se bosanski autobusi

Prema pisanju nova.rs, u zgradi bivšeg rukometaša i člana Srpske napredne stranke Vladimira Mandića za beogradske izbore je prijavljen ogroman broj birača, koji tu ne stanuju.

Potpredsjednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Ana Gođevac objavila je imena funkkcionera iz bh. entiteta Republika Srpska koji su bili prijavljeni u zgradi bivšeg rukometaša Mandića.

- Vlada Mandić, koji je u SNS-u zadužen za izborne krađe, u svom hotelu u Kraljevića Marka broj 9, prijavio je i Sretka Marjanovića, predsjednika Skupštine općine Sokolac, a znamo da je predsjednik općine Sokolac glasao na Vračaru.

Zatim Aleksandar Majdov, vršilac dužnosti pomoćnika direktora Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljini. Tu su i Daliborka Milović, zastupnica u Parlamentu Bosne i Hercegovine, Sava Savić, predsjednik Općinskog odbora Narodnog fronta u Višegradu, Velimir Šekarić iz Tuzle koji je bio kandidat Srpske radikalne stranke u Tuzli. Na spisku je i Zorica Stevanović, po svemu sudeći šef pisarnice u sudu u Zvorniku - tvrdi Gođevac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.