open-navfaktor-logo
search
Obukao crninu
Beograd: Mamu zakopao u garažu kako bi nastavio primati njenu penziju
Njega je prijavila supruga kojoj je rekao da je majku odveo u bolnicu ali nije znao reći u koju. Policiji je kazala kako joj je sve bilo jasno kada je vidjela kako kopa rupu u garaži
23.10.2019. u 15:53
get url
text

Beograđanin Slobodan P. priveden je na saslušanje nakon što je policija otkrila da je u garaži zakopao majku Stevanu P.

Prilikom privođenja Slobodan je, kako piše Telegraf, obukao crninu.

Naime, on je devet dana u kući držao mrtvu majku, najprije u krevetu, zatim u kadi sa ledom a potom ju je zakopao u garažu.

Njega je prijavila supruga kojoj je rekao da je majku odveo u bolnicu ali nije znao reći u koju. Policiji je kazala kako joj je sve bilo jasno kada je vidjela kako kopa rupu u garaži.

Kada je policija došla kod njega, odmah je rekao da mu je majka umrla i da ju je sahranio u garaži. Komšije su kazale da je ranije spominjao da će je ubiti jer nije više mogao da vodi računa o njoj.

U razgovoru sa policijom tvrdio je da je majku "sahranio" u garaži jer nije imao novca da je sahrani na groblju.

Kad ga je policija pitala zašto nije zvao hitnu da se žena sahrani o trošku države, rekao je da nije znao da to može, kao i da nije mislio da hitna može da pomogne.

Policija je odmah po prijavi otišla u kuću na Dedinju, u Domentijevoj ulici i zatekla zatrpanu rupu u garaži.

Kako pišu beogradski mediji, jedan od motiva, zbog čega slobodan nije prijavio majčinu smrt jeste taj što je imala veliku penziju, te je na taj način želio da nastavi da prima mjesečno oko 1.700 eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.