open-navfaktor-logo
search
Na Bilinom polju
Bordo fudbaleri odradili trening, šta im je poručio Marinović?
Fudbaleri Sarajeva odradili su posljednji trening pred sutrašnji meč trećeg pretkola Evropske lige protiv podgoričke Budućnosti.
23.09.2020. u 19:04
get url
text

Šef stručnog štaba aktuelnih prvaka naše zemlje Vinko Marinović na press konferenciji koja prethodila treningu Bordo fudbalera na Bilinom polju kazao je kako za sutrašnji meč neće konkurisati Iva Jukić i Hrvoje Miličević.

Trener kluba sa Koševao poslao je jasnu poruku svojim izabranicima pred početak današnjeg treninga na travnjaku stadiona Bilino polje, na kojem će sutra od 20 sati biti domaćin predstavniku Crne Gore.

- Sutra igrate veoma bitnu utakmicu, imate veliku šansu da se pokažete i da napravimo dobar posao. Ja ne znam da li može biti veća motivacija oko toga da sutra pobijedite, te da ovdje ugostimo Celtic, ako to nije dovoljno da sutra ne ostavimo srce na terenu, ja onda ne znam - kazao je Marinović u kratkom obraćanju igračima, prenosi SportSport.ba.

Pobjednik meča Sarajevo - Budućnost u play-off za grupnu fazu Evropske lige igrat će protiv boljeg iz duela Rige i Celtica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.