open-navfaktor-logo
search
Prepucavanja u susjedstvu
HDZ Hrvatske objavio snimak na kojem se vidi kako Milanović pada sa oklopnog vozila
HDZ Hrvatske na Facebooku je objavio snimak pada tadašnjeg premijera, a sada predsjednika, Zorana Milanovića, s oklopnog vozila Patrije.
04.06.2021. u 08:28
get url
text

- Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejom Plenkovićem (koja traje još od poraza na izborima 2016.) - objavio je HDZ na Facebooku.

- Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, "prekaljeni ratnik" Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati, pa ponovo pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima - navodi se dalje u objavi.

 

- Jednako tako, hineći "domoljublje i zajedništvo", Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao građanima.

- To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim "kolodvorom" i "kasarnom" te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina, pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. augusta 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede – stoji u objavio HDZ-a te se dodaje da je "za hrvatski narod, branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin simbol odbrane, pobjede i državnosti."

HDZ Hrvatske je uz objavu priložio i snimak na kojem se vidi kako Zoran Milanović pada s oklopnog transportera Patrije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.