open-navfaktor-logo
search
Haos u PDP-u
I Begić se uključio u rat sa Jelenom Trivić: Bacala čaše i papire, urlala, psovala, možemo pokazati i videosnimak
Nakon što je članica i kandidatkinja PDP-a za predsjednika RS-a Jelena Trivić optužila gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića za opstrukcije na izborima i lidera te stranke Branislava Borenovića za indirektno pomaganje Stanivukoviću, oglasio se nezavisni kandidat za potpredsjednika RS-a i član PDP-a Ivan Begić.
17.11.2022. u 10:30
get url
text

- Kaže narod da Bog oduzme pamet, a da snagu, ovoj je oduzeo sve. Kako "žena majka kraljica" ne ispriča da je na Predsjedništvu Gradske organizacije PDP-a bacala čaše i papire i gospodina Borenovića urlajući nazvala pred 25 ljudi "PI*O! PI*KO! PI*KO", potom histerično napustila sjednicu i divljala automobilom isred PDP-a.

Sjednica Predsjedništva je snimana i imam stenogram, pa ako zatreba možemo i pokazati kako se profesor Ekonomskog fakulteta ponaša i izražava. Možemo pokazati i videosnimak davljenja portparola stranke. Mi smo s njenim ludilom živjeli "u naša četiri zida" u stranci, mimo kamera, sada to isto ludilo ispoljava pred kamerama. Molim vas, ljudi, hospitalizujte je - zaključio je Begić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.