open-navfaktor-logo
search
Nova dimenzija
Italijanski mediji u Džekin transfer "uključili" i Amru Silajdžić
Razmisli još jednom, jedna je od poruka koju su navijači Rome poslali Dijamantu 
04.08.2019. u 11:07
get url
text

Sapunica o eventualnom transferu Edina Džeke iz Rome u Inter dobila je novu dimenziju.

U priču je sada "uključena" i Amra Silajdžić-Džeko, Dijamantova supruga, koja je presudila i stopirala Edinov transfer u Chelsea u zimskom prijelaznom roku prošle godine.

Kako piše Gazzetta, sada je situacija drugačija, jer će odluku donijeti Edin, a Amrini potezi na društvenim mrežama probudili su nadu kod navijača Rome da će kapiten Zmajeva ostati na Olimpicu.

Naime, Amra je jučer tokom utakmice Lille - Roma, u kojoj je Džeko briljirao i upisao dvije asistencije, na Instagramu objavila fotografiju sina Danija u dresu Rome. Gazzetta piše kako su se navijači Rome javljali Amri i tražili od nje da savjetuje Edina da ostane u Romi.

Fanovi Vučice oduševljeni su Džekinim predstavama u prijateljskim utakmicama ovog ljeta (četiri gola i dvije asistencije) i javno su iskazali da bi našeg kapitena voljeli gledati u dresu Rome i naredne sezone.

- Razmisli još jednom - jedna je od poruka koju su navijači poslali Džeki.

Gazzetta je jučer objavila kako je Džeko postavio ultimatum Interu i da će mogući dogvor klubova čekati do kraja naredne sedmice.

U međuvremenu Roma je "podigla" cijenu za Dijamanta i sada traži 20 miliona eura plus bonuse, a Nerazzurri su spremni platiti 12 miliona, plus tri miliona u bonusima.

Amra je na Instagramu objavila foografiju Danija u dresu Rome

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.