open-navfaktor-logo
search
Novajlija u timu
Jurilj: Možemo proći Kairat
Utakmica se igra od 20.30 sati i prilika je ovo ekipi NK Širokog Brijega da vrate vjeru navijačima koji su dosta skeptični po pitanju naredne sezone
08.07.2019. u 22:24
get url
text

Nogometaši Širokog Brijega će u četvrtak, 11. srpnja, na Pecari, odmjeriti snage protiv kazahstanske momčadi Kairat u 1. kolu kvalifikacija za Evropsku ligu.

Po riječima novog "plavo-bijelog" Alena Jurilja koji je nedavno stigao na Pecaru, ekipa Goce Sedloskog može proći ekipu iz Kazahstana.

- Poštujemo ih, ali vjerujem u kvalitete naše momčadi, uvjeren sam kako ih možemo proći, kazao je Jurilj i dodao da su izabranici Sedloskog upoznati s vrlinama i manama igrača Kirata.

- Vjerujem kako ćemo u sjajnoj atmosferi pred domaćim navijačima pokazati što možemo i koliko vrijedimo. Vjerujem kako ćemo s pozitivnim rezultatom otputovati na uzvrat u Almaty - rekao je Jurilj.

Prisjetio se i svog nedavnog dolaska u grad na Lištici kazavši da se brzo naviknuo na život u ovom gradu s obzirom na to da mu rodbina živi tu, a neki od sadašnjih saigrača poput Dominika Kovačića, Bernarda Matića i Mate Stanića su već djelili svlačionicu s njim.

- Posebno me oduševilo igranje na stadionu Pecara i jedva čekam svoj debi u službenoj utakmici - rekao je Jurilj, dodajući kako se nada da će to biti već u četvrtak.

Inače, utakmica se igra od 20.30 sati i prilika je ovo ekipi NK Širokog Brijega da vrate vjeru navijačima koji su dosta skeptični po pitanju naredne sezone s obzirom na to da je u zadnje vrijeme tim s Pecare napustilo nekoliko standardnih prvotimaca poput golmana Luke Bilobrka, Josipa Ćorluke, Stipe Markovića i drugih.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.