Nova oprema

Juventus predstavio gostujuće dresove, Pjanić među "glumcima"

Objavljeno: 25.07.2019. u 11:58

Bijeli dres sa "flekama" krase tri narandžaste pruge poznatog proizvođača sportske opreme, a upravo njih prvo primijetite na novom dresu

FOTO: TWITTER

Juventus je još davno predstavio novi garnituru dresova za domaće utakmice. Za razliku od nekih ranijih dresova Stare dame, koji su uglavnom bili u prugastoj crno-bijeloj varijanti, novi dres je podijeljen pola-pola, a crni od bijelog dijela dresa dijeli roza linija.

Aktuelni prvaci Italije danas su putem društvenih mreža i zvanične klupske internet stranice predstavili i gostujuću garnituru dresova. Bijeli dres sa "flekama" krase tri narandžaste pruge poznatog proizvođača sportske opreme, a upravo njih prvo primijetite na novom dresu.

Novi komad opreme Juve je predstavio kroz kratki videosnimak na kojem je u ulozi glumca i bh. reprezentativac Miraelm Pjanić, zajedno s još nekoliko klupskih kolega.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije