open-navfaktor-logo
search
Marinko Umičević
Kampanja SNSD-a u Banjoj Luci svela se na "jelo, piće, reketiranje"
Savjetnik predsjednika RS-a Marinko Umičević, koji je bio kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamenta BiH, oglasio se danas na svojoj Facebook stranici u kojoj nije krio ljutnju i razočarenje rezultatima koje je njegova stranka ostvarila u Banjoj Luci
09.10.2018. u 13:54
get url
text
Marinko Umičević
Marinko Umičević

Umičević je istakao kako je očekivao ostavke pojedinih ljudi iz Gradskog odbora SNSD-a u Banjoj Luci, koji vodi Igor Radojičić.

- Kampanja SNSD-a u Banjoj Luci se svela na druženja, jelo, piće, reketiranje, putovanja - poručio je Umičević.

Naveo je kako je nakon mjesec dana kampanje, te hodanja po tribinama, a na kojima je stajao "kao mumija, nudeći se nekome bez mogućnosti govora na 60 tribina", postavio sam sam sebi pitanje, da li mu je sve to trebalo.

- Mogu da kažem da to nije jeftina zabava, traži puno sredstava, vremena, a u međuvremenu sam se i prehladio, ali sam došao do zaključka da se ovo sve isplatilo. Upoznao sam dosta divnih ljudi, ali i prevaranata i lažova. Ovo je novo iskustvo, koje će dobro doći za ubuduće - dodao je Umičević.

Podvukao je da je razočaran Banjom Lukom, banjalučkim Gradskim odborom SNSD-a, te njegovim pojedinim članovima koji su kandidate predložili i podržali, a zapravo radili protiv njih.

- Tražit ću detaljnu analizu svakog izbornog mjesta u Banjoj Luci i odgovornost, jer su mnogi tzv. reonci radili za druge ljude iz ličnog interesa. Sramota je da Željka Cvijanović izgubi sa tolikom razlikom od Vukote Govedarice u Banjoj Luci, a toliko je dala za ovaj grad. Sramota je i da Milorad Dodik pobijedi sa toliko malom razlikom u Banjoj Luci, a tek treba da pristignu glasovi iz inostranstva – dodao je Umičević.

Ocijenio je da predsjednik GO SNSD Igor Radojičić nije znao šta radi, te da su mu se stvari otele kontroli, da su članovi bili prepušteni sami sebi i da je svako radio šta je htio.

- Ja sam zadovoljan svojim rezultatom. Nisam ni mogao da očekujem više od Banje Luke, kada znam da je ta ista moja partija glasala protiv mene na Skupštini grada kada sam bio kandidovan za ključ grada – kazao je Dodikov savjetnik.

Podsjetio je da nije uspio da skupi dovoljan broj glasova, ali i dodao da nije razočaran.

 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.