open-navfaktor-logo
search
Tužba povučena
Mešanović tvrdi da je oprostio dug, u Slobodi nemaju ništa "crno na bijelo"
Sloboda je u međuvremenu preko pravnog tima dostavila očitovanje na adresu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine
04.12.2019. u 11:39
get url
text

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nedavno je zatražila očitovanje od FK Sloboda zbog navodnog duga prema bivšem sportskom direktoru ovog kluba Enesu Mešanoviću.

Popularni "Sića" je posredstvom advokata dostavio potvrdu o evidenciji duga od 7. decembra 2009. godine, a potraživao  je 17.645,45 KM.

Sloboda je u međuvremenu preko pravnog tima dostavila očitovanje na adresu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a oglasio se i Mešanović koji je u izjavama za medije kazao kako je oprostio dug svom nekadašnjem klubu.

Iz tuzlanskog premijerligaša su za Faktor kazali da oni otpis duga nemaju "crno na bijelo", nego samo informaciju da je tužba povučena.

- Mi osim ovih medijskih izjava nikakvu potvrdu o otpisu duga nemamo. Jedino što imamo u ovom momentu je da je tužba povučena - rečeno je Faktoru.

Čelnici Slobode privode kalendarsku godinu kraju, ali tek ih očekuje pravi posao. Ne kriju da jedva čekaju kraj jesenjeg dijela prvenstva Premijer lige Bosne i Hercegovine, kako bi se prvi tim što prije konsolidovao i na proljeće zaigrao mnogo bolje u cilju očuvanja premijerligaškog statusa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.