Neobičan slučaj

Muškarac i dijete iz haustora u Visokom ukrali romobil pa ga sutradan vratili

Objavljeno: 28.05.2019. u 16:44 Autor: E. H.

Nakon što je snimak objavljen na internetu, narednog dana romobil je vraćen ispred ulaznih vrata porodice od koje je i ukraden. Porodica je, naravno, ostala u čudu

Foto: Screenshot

Prije nekoliko dana iz jedne stambene zgrade u centru Visokog ukraden je dječiji romobil. Majka djeteta kojem je romobil ukraden objavila je snimak sa videonadzora iz zgrade kako bi možda neko prepoznao počinitelja.

Sve to ne bi bilo previše čudno da lopov sa sobom nije vodio i dijete, te su zajedno hodali po haustoru, vidjeli romobil potom ga uzeli i izašli iz zgrade.

Nakon što je snimak objavljen na internetu, narednog dana romobil je vraćen ispred ulaznih vrata porodice od koje je i ukraden. Porodica je, naravno, ostala u čudu.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci u Visokom se desio sličan slučaj kada je limaru ispred zanatske radnje ukraden roštilj. Nepoznati počinitelji su roštilj koji su koristili vratili nakon tri dana. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije