open-navfaktor-logo
search
Kao u španskoj seriji
Nastavlja se sapunica u porodici bh. reprezentativca, ponovo se oglasio otac Anela Ahmedhodžića
Švedska javnost iznenađena je potezom Mirsada Ahmedhodžića, oca novopečenog bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića.
07.11.2020. u 15:05
get url
text

Ahmedhodžić stariji žestoko je optužio i kritikovao Markusa Rosenberga, agenta koji zastupa našeg stopera koji nastupa za Malmo.

VEZANI TEKST - Novopečeni Zmaj progovorio o očevom potezu, Ahmedhodžiću starijem ovo se neće svidjeti

Tim povodom jučer je reagovao i sam Anel, kazavši da je razočaran potezom svog oca. No izgleda da to nije bilo dovoljno njegovom ocu, koji je odlučio nastaviti nešto što najviše liči na špansku sapunicu.

- Jako sam razočaran i uvrijeđen od mog sina. Poslije njegove izjave da mu je taj Markus preći od familije. On je k'o fol neka ličnost, došao je da diriguje mom sinu i pere mu mozak, odvraća ga od oca koji ga je podigao na ovaj svijet i dao svoje zdravlje za fudbal i njega. Svi u Švedskoj znaju koliko sam se borio i zalagao. Ne želim da se mom sinu desi kao kad je bio u Nottingham Forrestu i tada je oca zvao da se brine o njemu i podržava ga kad mu nije bilo dobro - napisao je Mirsad i nastavio:

- Taj Markus je došao prije mjesec dana da diriguje i ispire mozak djetetu i odvraća ga od oca. Gdje je on bio kada je Anelu trebala pomoć i protivio se da ide da igra za BiH. Sve imam crno na bijelo šta je pisao i pričao na telefon. Ništa se nije zalagao oko njegovog igranja za BiH. Sve sam to ja sredio, a čak je djetetu zabranio da se javlja svojim roditeljima. Nikome se ne smije javiti i Markus kaže da on to odlučuje. Pokušava da se obogati na njemu kao njegov prošli agent. Imam sve snimke i vidjet ćete šta lopov radi. Ovo neće tek tako proći.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.