open-navfaktor-logo
search
Zaražen koronom
Podrška Amfilohiju u cijeloj regiji: "Bog te čuvao, tvoje Trebinje; Drži se Đedo naš"
Nakon objave vijesti da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, zaražen koronavirusom, širom Srbije, Crne Gore i entiteta Republika Srpska pojavili su se bilbordi sa porukama podrške.
07.10.2020. u 19:26
get url
text

Tako je u centru Trebinja osvanuo bilbord sa natpisom "Bog te čuvao, tvoje Trebinje".

Srbi iz Crne Gore, Republike Srpke, Srbije i regiona, mole se za zdravlje mitropolita Amfilohija (82), a društvene mreže su se usijale od poruka za brzo ozdravljenje.

"Pobijedio si sotone, oslobodio nas. Pobijedi i koronu. Volimo te“.

"Moli, moli se rode za zdravlje našeg svetog mitropolita. Potrebne su nam još njegove molitve. Gotova nisu tvoja ovozemaljska dela, čeka te Lovćen, vrh i kapela".

"Korona dobila mitropolita, sad je gotova! Živjeće naš Đedo još dugo“, neke su od pruka na društevnim mrežama. 

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić također je posalo poruku podrške mitropolitu.

"Drži se, Đedo naš", napisao je Milačić.

Marko Kovačević, zastupnik Nove srpske demokratije u Skupštini Crne Gore također je poslao poruku:

"Ne brinem jer i kad odeš tek tad ćeš nam doći preobražen u svoju suštinu tek tada ti ništa neće moći oni što nam svoju nutkaju taštinu. No verujem nije sada baš to vreme kad ćemo novi rezbariti ćivot mora se još neko posejati seme na vrh Lovćena da nikne Krst - naš život".

Selektor bokserske reprezentacije Crne Gore Boško Drašković, učesnik brojnih litija u Nikšiću u molitvama je za zdravlje mitropolita Amfilohija:

"Trebaš nam još vladiko! Tek trebaš ovaj napaćeni narod ujediniti i vratiti na put spasenja. Sveti Vasilije Ostroški, ugodniče Božiji, moli Boga da ozdravi našeg mitropolita Amfilohija..."

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.