open-navfaktor-logo
search
Saradnja
Potpisan sporazum o nadogradnji mostarske fabrike aluminija
M.T. Abraham Group i njihova članica Aluminij Industrija d.o.o. potpisali su strateški sporazum o saradnji s China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering & Construction Co., Ltd. (NFC).
12.10.2020. u 12:19
get url
text

Strateški partneri će udružiti snage u reaktiviranju i nadogradnji mostarske fabrike aluminija i to strateško partnerstvo udružit će znanje, stručnost, i resurse za povećanje i optimizaciju proizvodnje lijevanja trupaca, navodi se u saopćenju Ureda za informiranje Aluminij Indsutrije d.o.o.

- China Nonferrous Metal Industry’s Foreign engineering & Construction Co., Ltd je ugledno međunarodno i ekološki osviješteno preduzeće sa znanstveno potkrijepljenim sustavom upravljanja, visoko kvalificiranim inženjerima, i opširnim znanjem u aluminijskoj industriji - rekao je izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industrije d.o.o. Amir Gross Kabiri.

Prema njegovim riječima, sporazum je još jedna prekretnica na putu repozicioniranja Aluminija kao globalnog aluminijskog lidera.

Quin Junman, predsjednik China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering and Construction Co., Ltd, naglasio je kako to preduzeće pokriva spektar izvođenja projekata obojenih metala uključujući inženjering, savjetovanje, opskrbe opremom, te instalacije, i tehničke podrške širom svijeta.

- Vidimo M.T. Abraham Group i njenu članicu Aluminij Industriju d.o.o. kao obećavajuću priliku za saradnju između organizacija sa zajedničkim vrijednostima, dugoročnom vizijom i ciljevima - poručio je Junman.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.