open-navfaktor-logo
search
Trebinje
Predstavljao se kao inspektor i "hapsio" djevojke
Pripadnici Policijske uprave Trebinje jučer su uhapsili Z. V. iz tog grada, a za kojeg postoji osnov sumnje da je prethodnog dana u večernjim satima počinio krivična djela lažno predstavljanje i protivpravno lišenje slobode.
22.11.2021. u 10:36
get url
text

Prema nezvaničnim informacijama, Z. V. se lažno predstavljao kao inspektor i hapsio djevojke.

- Policijskoj stanici Trebinje, 20.11.2021. godine, prijavljeno da je nepoznato lice, oko 22 sata, protivpravno uhapsio lice inicijala J. B. iz Trebinja. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22.30 sati, na putu za Grad Sunca pronašli su J. B. - navodi se u saopćenju PU Trebinje.

Kako dodaju, preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i uhapsili Z. V. za kojeg postoji osnov sumnje da je počinilac ovog krivičnog djela. 

Kriminalističkom obradom nad uhapšenim i operativnim radom policije utvrđeno je da je on 17.11.2021. godine, na isti način pokušao protivpravno uhapsiti i N. V. iz Trebinja.

- Izvršenim testitanjem na prisustvo opojnih droga u organizmu kod Z. V. je utvrđeno prisustvo opojnih droga - naveli su iz PU Trebinje.

Protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj zbog krivičnih djela lažno predstavljanje, te dva protivpravna lišenja slobode, od kojih je jedno ostalo na pokušaju, kazali su iz trebinjske policije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.