open-navfaktor-logo
search
Poziv
Prijavite društveno koristan projekat i osvojite 5.000 KM
Alumni organizacija TUMED djeluje u BiH od 2014. godine i okuplja diplomante koji su svoje obrazovanje stekli u Republici Turskoj
13.01.2020. u 12:34
get url
text

U okviru Četvrtog samita turskih alumnista u BiH koji će se održati 25. januara 2020. godine u prostorijama Homework Huba u Sarajevu s početkom u 10:00 sati, stručni žiri će novčanom nagradom od 5.000 BAM podržati najbolju projektnu ideju koja doprinosi pozitivnim društvenim promjenama.

Ideje na temu društvenog poduzetništva i odgovornosti mogu prijaviti sve organizacije i pojedinci koji djeluju unutar Bosne i Hercegovine na e-mail adresu [email protected].

Rok za prijave je 22.01.2020.

U prijavi je potrebno navesti podatke o aplikantu, opis, te period trajanja projekta.

Kriteriji za odabir najboljeg projekta su:

-  Aktualnost/relevantnost

-  Izvodivost

-  Nivo uticaja na zajednicu

-  Efikasnost

-  Održivost

Bosanskohercegovačka asocijacija turskih alumnista (TUMED) je organizator samita na kojem će svoje inspirativne priče i iskustva podijeliti ugledni bh. socijalni poduzetnici i filantropi, a istaknuti bh. aktivisti će biti nagrađeni novčanim nagradama.

Alumni organizacija TUMED djeluje u BiH od 2014. godine i okuplja diplomante koji su svoje obrazovanje stekli u Republici Turskoj. Osim umrežavanja alumnista, udruženje aktivno radi na poticanju pozitivnih promjena unutar bh. društva.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem e-mail adrese [email protected].

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.