open-navfaktor-logo
search
Akcija na više lokacija
Prijedor: Policija pretresla više objekata, uhapšene tri osobe, zaplijenjeno oružje
Policijski službenici Policijske uprave Prijedor su u okviru planskih aktivnosti usmjerenih na suzbijanje i sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga izvršili pretres stambenih objekata na više lokacija na području grada Prijedora.
20.12.2020. u 10:24
get url
text
Akcija policije u Prijedoru

Pretresima koji su vršeni uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije Osnovnog suda u Prijedoru, pronađeno je i oduzeto 75,66 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, digitalna vaga, tzv. "mrvilica", pištolj marke CZ kalibra 7,62mm, dva gasna pištolja i 28 komada metaka različitog kalibra.

Zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnih djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", "Omogućavanje uživanja opojnih droga" i "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", slobode su lišena lica D.R. iz Prijedora i N.V. i M.K. iz Ljubije.

Nad osumnjičenim licima izvršena je kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta protiv istih će, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela, saopćenoje iz Policijske uprave Prijedor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.