ZMAJEVI U LIGI NACIJA

Sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Austrije

Objavljeno: 27.08.2018. u 16:17

U sklopu takmičenja UEFA Liga nacija fudbalska A reprezentacije Bosne i Hercegovine 11. septembra sastat će se Austrijom.

U prodaji će biti 5.500 ulaznica

Za ovu utakmicu koja se igra na stadionu Bilino polje u Zenici, Savez je blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje su uključivale i definisanje plana prodaje i distribucije ulaznica.

- Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu zapad, 1.250 za istok, 1.750 za sjever i 2.000 za jug. Utvrđene su cijene ulaznica za ovu utakmicu, a one su kako slijedi: zapad 40 KM, istok 30 KM, sjever i jug po 20 KM, a prodaja će se, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA, vršiti u poslovnicima Centrotransa, ovlaštene partnerske agencije, u kojoj će se u neposrednoj prodaji naći 5.500 ulaznica - saopćeno je iz N/FSBiH.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije