open-navfaktor-logo
search
Petev nije tema
U utorak Skupština FSBiH, dan prije zasjeda i Izvršni odbor
U utorak Skupština FSBIH, po običaju, dan prije zajeda Izvršni odbor
14.04.2022. u 11:28
get url
text
get url
text

Redovna sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bit će održana u utorak, 19. aprila 2022. godine u 11 sati u hotelu Hills na Ilidži.

VEZANI TEKST - Podsjetili ga na izjavu: Fanaticosi zatražili odlazak Ivayla Peteva

Kako je potvrđeno iz FSBiH na dnevnom redu su između ostalog izvještaji: o radu FSBiH u protekloj godini; o izvršenju plana prihoda i rashoda FSBiH za 2021. godinu i revizorskom izvještaju za 2021. godinu.

Također, teme će biti i plan rada FSBiH za 2022. godinu, te plan prihoda i rashoda Saveza za tekuću godinu.

Po običaju, prije sjednice Skupštine bit će održana i sjednica Izvršnog odbora FSBiH. Male su šanse da će na dnevni red, po tačkom "razno" doći i Ivaylo Petev, najneuspješniji selektor u historiji BiH, kojeg su sinoć prozvali i BH Fanaticosi, poručivši mu da odlazi sa klupe Zmajeva. 

VEZANI TEKST - Dok Petev ruši ugled Zmajeva, Zeljković šuti, a Misimović se opet negdje sakrio

Inače, najvjernija navijačka grupa reprezentacije BiH bila je i protiv dolaska Bugarina na klupu BiH, čak su organizovali i mirne protesti ispred zgrade FSBiH na dan predstavljanja, ali im je Petev tada poručio da ga to ne brine, jer se ispred Saveza nije pojavilo 10.000 navijača.  

- Da je na proteste došlo 10.000 ljudi, zamislio bih se. Nisam ih vidio i ne znam koliko ih je bilo, ali ja znam šta radim. Pustite me da radim i ocijenite me prema rezultatima. Znam da ima onih koji su protiv mene, ali ja vjerujem u sebe i sve ću učiniti da napravimo dobar rezultat.

Ako rezultati ne budu dobri, preuzet ću odgovornost - rekao je Petev u januaru 2021. godine. 

Godinu poslije rezultata nema, a Petev je i dalje selektor BiH...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.