open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Uhapšen bivši bokser i pripadnik MUP-a RS-a: Dvije osobe izbo nožem, jednu zaključao u podrum
Banjalučka policija uhapsila je Banjalučanina D. N. zbog sumnje da je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.
06.12.2021. u 12:20
get url
text

Kako nezvanično saznajemo, radi se o bivšem bokseru Draženku N. koji je ujedno i pripadnik MUP-a RS-a. On međutim u MUP-u nije bio zaposlen kao ovlašteno službeno lice, odnosno policajac niti inspektor, nego postavljen kao namještenik.

Draženko N. bio je i član Gradskog odbora SNSD-a u Banjoj Luci.

Iz policije je danas, navodeći samo inicijale osumnjičenog, navedeno da se sumnjiči da je 2. decembra u 6.15 sati u ugostiteljskom objektu u Banjoj Lluci fizički napao S. A. iz Banje Luke i potom ga ubo nožem u predjelu glave.

- Postoje osnovi sumnje da je D. N., 2. decembra 2021. godine u 18 sati, fizički napao N. S. u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci. Potom je oštećenu osobu odveo i zaključao u podrumske prostorije svoje zgrade u kojoj je nastanjen - istakli su u PU Banja Luka.

Takođe, Draženko N. se sumnjiči i da je 3. decembra, oko 17.15 sati u kafiću u Banjoj Luci fizički napao Z. G. iz Banje Luke, a potom ga ubo nožem u desnu nogu.

Svi su zadobili površinske rane od uboda nožem i nisu bili životno ugroženi.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka - naveli su iz policije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.