open-navfaktor-logo
search
Nesreća kod Pala
Vozio pijan i drogiran: Uhapšen vozač "mercedesa" koji je skrivio pogibiju bračnog para iz "audija"
Tridesetšestogodišnji Amir K. iz Sarajeva, vozač "mercedesa" koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Ljubogošta - Pale u kojoj su poginule dvije osobe, uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.
12.08.2020. u 11:34
get url
text

Nesreća se dogodila u 18.25 sati, u mjestu Kalovita Brda, a sudarili su se "mercedes" kojim je upravljao uhapšeni i "audi" za čijim upravljačem je bio Dario H. (50).

Na mjestu nesreće poginulo je vozač "audija" i njegova supruga Danijela H., koja je bila na mjestu suvozača.

Teže povrede zadobila je suvozačica iz "mercedesa" Amina R., dok su lakše povrijeđeni vozač Amir K. i dvoje putnika iz "mercedesa".

Uviđajem na mjestu stravične saobraćajne nesreće rukovodio je tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, a obavili su ga pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, te ovlašteni sudski vještak.

Kako saznajemo, kod uhapšenog je prilikom testiranja utvrđeno prisustvo alkohola i narkotika u krvi.

- Vozač A. К., osumnjičen za krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja lišen je slobode, a nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu bit će predat nadležnom tužilaštvu. Obdukcija tijela smrtno stradalih bit će izvršena danas u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini - naveli su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Kako saznajemo, poginuli su Dario Hršum, pripadnik i načelnik jednog od odjeljenja u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo i njegova supruga Danijela.

Iza njih je ostalo dvoje maloljetne djece.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.