Uživa u adrenalinu

Zarađuje 75 miliona, trčao pred bikovima u Pamploni, čeka ga žestoka kazna

Objavljeno: 12.07.2019. u 12:57

On je najplaćeniji odbrambeni igrač NFL- a, koji je petogodišnjim ugovorom osigurao 75 miliona dolara zarade, što je 15 miliona dolara po sezoni

FOTO: Screenshot

Josh Norman, najplaćeniji korner-bek NFL-a bio je sudionik Utrke s bikovima u Pamploni, najpopularnijeg događaja San Fermin festivala.

Amerikanac je snimljen u Španiji tokom trke, ali nije se ni krio. Cijelo iskustvo je proglasio jednim od najboljih dana u životu. Međutim, pitanje je šta će o svemu reći njegov poslodavac, odnosno ekipa Washington Redskinski.

On je najplaćeniji odbrambeni igrač NFL-a, koji je petogodišnjim ugovorom osigurao 75 miliona dolara zarade, što je 15 miliona dolara po sezoni.

Mnogi se nakon ovog pitaju je li Amerikanac prekršio svoj ugovor ugrožavanjem svog fizičkog zdravlja, zbog čega bi mogao biti i drakonski kažnjen. Na snimcima se jasno vidi da je Norman pri pokušaju bijega ispred bika pao preko drugog sudionika i završio na podu. Da je bilo koji od bikova skrenuo sa svoje putanje, mogao ga je udariti i ozbiljnije povrijediti.

Na internetu se pojavljuju novi snimci njegove avanture s bikovima, a na jednoj od njih on preskače bikove!

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije