open-navfaktor-logo
search
Kućni sajam
FIS u Sarajevu, kućni sajam
Već tradicionalno, poduzeće FIS organizira kućne sajmove
09.04.2024. u 15:09
get url
text
S početkom proljeća, već tradicionalno, poduzeće FIS organizira Kućne sajmove –manifestaciju sjajnih popusta na najširem asortimanu proizvoda za uređenje doma i vrta.
Sajmovi će biti održani u svim FIS centrima u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da se kupcima ponude dodatne pogodnosti za što bolju i povoljniju kupovinu.
I ovoga puta, na sajmovima će biti ponuđen veliki izbor artikala namijenjenih za održavanje kuće i okućnice sa odličnim popustom od 20% . Popust će obuhvatiti kompletne asortimane  ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona, linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluproizvoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.
Proljetno vrijeme donosi aktivniji boravak na otvorenom što je i novi izazov za uređenje vrtnih i dvorišnih prostora,  ali je ovo i period  kada se planira i gradi ili renoviraju prostori za svakodnevni boravak. Stoga su kućni sajmovi jedinstvena prilika da kupci na jednom mjestu, po odličnim sajamskim cijenama pronađu i odaberu najnovije i najkvalitetnije proizvode iz navedenih asortimana.
Ukoliko planirate kupovinu uz koju ćete ostvariti značajne uštede, posjetite prodajni centar FIS u Sarajevu i pronađite sve što vam treba za uređenje, renoviranje ili gradnju iz bogate ponude u danima Kućnog sajma, 12. i 13. aprila.  
Pozivamo vas da nas posjetite, pratimo vaše želje i potrebe.
FIS, dobro nam došli!
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.