open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
Novac im je najvažniji: Ovi horoskopski znakovi su najveći materijalisti
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavno obožavaju novac i sve što on donosi.
27.04.2020. u 21:37
get url
text

Međutim, iako svi na prvu to gledaju kao nešto loše, to ne mora nužno biti tako. Njima plodovi rada znače više nego bilo kome drugom i trude se umnožavati ih što je više moguće.

Bik

Bikovi novac izuzetno cijene. Rade koliko god je potrebno kako bi ga zaradili, a kada zarade dovoljno, vole si priuštiti luksuzne stvari. Iako su uvijek spremni pomoći, Bikovi ne vole posuđivati novac drugima ni od drugih. Njihova najveća greška je ta što ponekada pokušavaju kupiti vlastitu sreću, što je vrlo kratkoročno.

Lav

Osobe rođene u znaku Lava od malena sanjaju o bogatstvu. Uvijek kupuju i investiraju u najbolje i vole živjeti na visokoj nozi. Međutim, kada je u pitanju zarađivanje novca, nije im teško raditi i nekoliko poslova kako bi imali sve što požele. Vrlo su ambiciozni i veliki su hedonisti, što vole i isticati.

Jarac

Jarčevi novac i sve što posjeduju cijene više od ičega i ne žele ni u kom slučaju ostati bez svoje imovine. Jako su vrijedni i spremni su naporno raditi kako bi ostvarili svoje snove. Ipak, Jarčeve muči isti problem kao Bikove. Kupovanjem odjeće i svakakvih nepotrebnih sitnica oni pokušavaju zatomiti neke probleme i pokušati se usrećiti na potpuno pogrešan način.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.