open-navfaktor-logo
search
Haos u Hrvatskoj
Potukli se treneri Gorice i Hajduka, prekid trajao 12 minuta
Utakmicu juniorskih timova Gorice i Hajduka (1:0) prekinula je velika tučnjava koju je započeo trener domaćih Sven Raić.
07.05.2022. u 15:41
get url
text

Raić je došetao do klupe Bilih kako bi pokupio loptu koja je ostala u igri. Pomoćni trener Hajduka Ivica Roguljić snažno je bacio prema njemu nakon čega je nastao haos.

Izbila je brutalna tučnjava, a prekid je trajao 12 minuta. Epilog je bilo isključenje domaćeg trenera Svena Raića, Hajdukovog trenera golmana Ivicu Roguljića te Marijana Budimira.

- U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave - objasnio je arbitar Patrik Pavlešić iz Duge Rese.

Delegat Robert Balen je izvijestio:

- U svezi s incidentom i prekidom od 12 minuta utakmice što je i u konačnici nadoknađeno. U 60 minuti dolazi do napuštanja tehničkog prostora domaćeg trenera S.R. prema klupi HNK Hajduka i fizičkog naguravanja i udaranja s glavnim i pomoćnim trenerom. U prekidu igrači jedne i druge ekipe smiruju i naguravaju se obostrano. Redarska služba je naposljetku uspjela osigurati nastavak utakmice. Po završetku utakmice igrači oba tima napustili su mirno teren za igru - dodao je Balen.

Snimku incidenta pogledajte OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.