open-navfaktor-logo
search
Akcija policije
Razbijen lanac elitne prostitucije u Vijetnamu, stjuardese u glavnoj ulozi
Policija je razbila lanac prostitucije stjuardesa u kojem je do 30 članica kabinskog osoblja radilo kao escort - naplaćujući bogatim klijentima do 2.700 eura po noći u Vijetnamu.
12.08.2023. u 12:59
get url
text

Policajci su pretresli luksuzni hotel u Ho Chi Minh Cityju u srijedu navečer, gdje su navodno pronašli tri stjuardese u krevetu s različitim muškarcima. Četvrta žena, koja je model, također je uhapšena dok se družila s mušterijom, piše Daily Mail.

Policija je uhapsila i navodnu svodnicu Vo Thi My Hanh (26) te je privela. Navodno je slala muškarcima slike svojih djevojaka u njihovim uniformama kako bi privukla mušterije.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh bila stjuardesa u nacionalnom prijevozniku Vietnam Airlines prije nego što je otišla prije nekoliko mjeseci kako bi se usredotočila na to da bude svodnica s punim radnim vremenom, a i sama je primala klijente.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh sada u zatvoru pod sumnjom za prostituciju i posredovanje u seksualnim uslugama.

U policijskoj stanici su četiri žene tvrdile da ih je zaposlila osumnjičenica koja im je dogovarala seks u hotelu za cijenu od 1000 dolara do 3000 dolara. Priznali su počinjenje kaznenog djela.

- Vo Thi My Hanh priznala je da je kontaktirala s mnogim stjuardesama, "vrućim djevojkama" i fotomodelima, a zatim je slala fotografije prostitutki u uniformama stjuardesa kako bi nagovorila mušterije da ih angažiraju za seks.

Policajci su rekli da su kupci plaćali Vo Thi My Hanh koja bi zatim organizirala sastanke između muškaraca i kabinskog osoblja - od kojih su mnoge bile njezine bivše kolegice i djevojke iz drugih avio kompanija.

Neki bi muškarci čak angažirali po dvije stjuardese odjednom za cijelu noć.

Navodna prostitutka visoke klase Vo Thi My Hanh navodno je vrbovala svoje bivše kolegice ponudama dodatne zarade dok su bile na odmoru u Vijetnamu. Također je vrbovala modele u gradu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.