open-navfaktor-logo
search
Epilog akcije "Omerta"
Tužilaštvu u Banjoj Luci predato šest osumnjičenih za zloupotrebe droga
Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka jutros je sprovedeno šest osumnjičenih koji su jučer uhapšeni u Banjoj Luci u akciji "Omerta" zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet droga. 
24.10.2023. u 10:24
get url
text

Policija je tužilaštvu dostavila izvještaj protiv ukupno deset osoba. Izvještaj je dostavljen protiv Anđela Miletića, koji nije dostupan organima krivičnog gonjenja, njegovog brata Aleksandra Miletića, Marinka Damjanovića, Saše Кresojevića koji se već nalazi u pritvoru, Borisa Grujića, Nemanje Кerezovića, Aleksandra Antonića, Nemanje Milinovića, Slobodana Stankovića (nije dostupan organima krivičnog gonjenja) i Vidana Prole, koji je takođe nedostupan.

VEZANI TEKST - Policija saopćila detalje akcije "Omerta": Pala grupa osumnjičena za zloupotrebu narkotika

- Osumnjičeni su uhapšeni u okviru višemjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i MUP-a RS-a. U periodu od septembra 2020. godine do 23.10.2023. godine, osumnjičeni su nabavljali, držali radi prodaje, posredovali u prodaji i prodavali droge kokain i marihuanu korisnicima na području Grada Banja Luka i Laktaša - saopćeno je iz tužilaštva.

Šest osumnjičenih je sprovedeno u tužilaštvo i ispitaće ih tužilac nakon čega će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.