open-navfaktor-logo
search
Horor u Subotici
Izboli se zbog mlade: Djevojka pobjegla za drugoga, a jedan ubijen u krvavom obračunu porodica! 
U današnjem sukobu u Subotici učestvovalo je više porodica, a sve je počelo žestokom svađom koja je prerasla u fizički obračun u kom je Beriša Bedžet (62) izboden na smrt, a Fehmi Bejzaku (55) je ranjen
30.10.2019. u 22:15
get url
text
Subotica ubistvo
Subotica ubistvo

Nezapamćen krvavi obračun više zavađenih porodice koji se danas odigrao na subotičkoj buvljoj pijaci u Srbiji šokirao je i uznemirio građane.
 
Neki od svjedoka kažu da ne pamte nešto slično i dodaju da je ranije dolazilo do koškanja i tuča uglavnom zbog neraščiščenih računa oko robe i novca, ali se nije potezalo oružje.

U današnjem sukobu učestvovalo je više porodica, a sve je počelo žestokom svađom koja je prerasla u fizički obračun u kom je Beriša Bedžet (62) izboden na smrt, a Fehmi Bejzaku (55) je ranjen.

U međuvremenu je, kako kažu u MUP, rodbina ubijenog čoveka, kao i deo učesnika u tuči sa pijace, došao u bolnicu, gde je ponovo došlo do incidenta.

Kako se nezvanično saznaje krvavom obraču prethodila je ljubavna drama i svađa oko mlade. Naime devojka, kojoj su roditelji ugovorili brak, nije željela da se uda za momka kog su joj izabrali, već je pobjegla sa drugim mladićem.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.