open-navfaktor-logo
search
Fudbaler Juventusa
Dybala otkrio razloge zbog kojih Argentinci ne vole Ronalda, dotakao se i kritika o Messiju
Fudbaler Juventusa i reprezentativac Argentine Paulo Dybala jedan je od rijetkih fudbalera koji se može pohvaliti da je igrao u timu i sa Lionelom Messije i sa Cristianom Ronaldom.
02.04.2020. u 16:28
get url
text

S prvim dijeli svlačionicu nacionalnog tima svoje zemlje, dok je s drugim kolega u Juventusu.

U velikom razgovoru za zvaničnu internet stranicu Fudbalskog saveza Argentine Dybala je progovorio o odnosu s Ronaldom i otkrio kako ga je ugodno iznenadio.

- Rekao sam mu da ga svi malo mrzimo u Argentini zbog načina na koji se ponaša, izgleda i hoda. Ali istina je da me iznenadio jer sam otkrio da uopće nije takav - rekao je Dybala, koji je nedavno pozitivno testiran na koronavirus.

Dybala je jedan od rijetkih argentinskih fudbalera koji je svojevremeno kritikovao Lionela Messija, koji je glavni razlog zašto ne dobiva više minuta u reprezentaciji.

- Nisam htio nikoga kritikovati, nego unaprijediti nešto što se događalo. Pričao sam o tome s Leom jer smo taktički obojica jako slični. Nisam dobio puno minuta na Svjetskom prvenstvu i Copa Americi, ali poštujem trenerove odluke jer igrati za Argentinu je prestiž - objasnio je klupski kolega našeg Miralema Pjanića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.