Izgradnja juga

Grad Sarajevo ulaže pola miliona maraka u novi projekat na Grbavici

Objavljeno: 08.11.2019. u 17:29

Gradonačelnik Skaka najavio je nastavak podrške infrastrukturnim projektima FK Željezničar

FOTO: Armin Herić, www.fkz.ba

Delegacija Grada Sarajeva predvođena gradonačelnikom Abdulahom Skakom, posjetila je Stadion Grbavica i obavila razgovor sa predstavnicima FK Željezničar na temu izgradnje južne tribine.

U proteklih nekoliko dana FK Željezničar je pozvao i ugostio delegacije Kantona Sarajevo i Općine Novo Sarajevo, a povodom izgradnje južne tribine stadiona Grbavica i mogućih izvora finansiranja.

- U Plavom salonu danas je održan sastanak i sa delegacijom Grada Sarajeva, a delegaciju su činili Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva, Igor Gavrić, predsjedavajući Gradskog vijeća, Vedad Deljković, vijećnik Gradskog vijeća i Ivica Šarić, zamjenik gradonačelnika Sarajeva. Gradonačelnik Skaka najavio je nastavak podrške infrastrukturnim projektima FK Željezničar, a u trogodišnjem budžetu Grad Sarajevo odvojit će ukupno 500.000 KM za projekat izgradnje južne tribine - saopćeno je iz Željezničara.

- Admir Džubur, predsjednik Želje, Enis Džihanić direktor i Faruk Brković generalni sekretar su se u ime FK Željezničar, kao i svih onih kojima je klub u srcu zahvalili gradonačelniku Skaki i Gradskom vijeću na dosadašnjoj podršci i konkretnoj pomoći u budućnosti - dodaje se u saopćenju.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije