Ostaje iza brave

Hindić-Bošnjaković na pregledu u bolnici, upitna operacija

Objavljeno: 10.10.2019. u 13:38 Autor: A. B. Š.

Sunita je bježeći s mjesta zločina skočila sa zida kraj motela u rijeku Bunu, te zadobila lomove kostiju oba stopala i pete

FOTO: Faktor

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), koja je osumnjičena da je ubila mostarskog ugostitelja Ninu Ivankovića, jutros je pod jakom policijskom pratnjom dovedena na kontrolni pregled u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić", zbog povreda zadobijenih u bijegu.

- Na kontrolnom pregledu zamijenjen je gips, imobilizacija. Zakazana je i nova kontrola. Nije još utvrđeno hoće li operativni zahvat biti potreban ili ne - rečeno je iz kancelarije direktora Kantonalne bolnice "Dr. Safet Mujić".

Podsjetimo, Sunita je bježeći s mjesta zločina skočila sa zida kraj motela u rijeku Bunu, te zadobila lomove kostiju oba stopala i pete.

Podsjetimo, Ivanković, vlasnik "Vile Ivanković", ubijen je u petak ujutro iz vatrenog oružja u tom objektu.

MUP HNK nakon provedene istrage raspisao je potjernicu za Hindić-Bošnjaković, a ona se oko 20 sati istu noć predala policajcima u mjestu Turbe kod Travnika.

Na prijedlog Tužilaštva ZHK određen joj je jednomjesečni pritvor, a kako je danas saopćeno iz te pravosudne institucije, Sud je odbio žalbu koju je njena braniteljica Nada Dalipagić izjavila na tu odluku.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije