open-navfaktor-logo
search
Zvanično predstavljen
Igokea dobila novog trenera: Vladimir Jovanović naslijedio Dragana Bajića
Vladimir Jovanović, nekadašnji trener FMP-a, Cibone i Crvene zvezde, nasljednik je Dragana Bajića na klupi Igokee.
18.01.2023. u 13:50
get url
text

On će na klupi naslijediti Dragana Bajića koji je podnio ostavku.

Jovanović je rođen 15. marta 1984. godine u Mladenovcu, a na početku trenerske karijere, od 2012. do 2016. godine, radio je kao pomoćnik u klubu iz Železnika.

Potom je vodio selekciju Crvene zvezde do 16 godina, nakon čega se vratio u FMP, na čijoj klupi je sjedio tri godine. Od februara 2021. do januara 2022. Jovanović je komandovao igračima Cibone, da bi u ljeto prošle godine bio imenovan za prvog trenera Crvene zvezde, sa kojom se rastao polovinom novembra zbog loših rezultata u Euroligi.

Jovanović je danas je i službeno predstavljen, a na konferenciji za medije je naveo kako je mu je izuzetno drago što je stigao u klub kakav je Igokea.

- Drago mi je što sam došao u klub kakav je Igokea, koja ima zapažene rezultate. Nadam se da ću i ja sa svojim stručnim štabom da nastavim sjajan niz i kontinuitet koji je imao moj prijatelj Dragan Bajić. Zatekao sam dobru ekipu i dobre uslove. Na nama je da naredni period iskoristimo najbolje moguće i da ekipa pokaže kvalitet koji ona neupitno ima - rekao je Jovanović.

Jovanović će na klupi "igosa" debitovati u nedjelju, 22. januara, na gostovanju u Čačku ekipi Borca.

- Sljedeći protivnik je jako nezgodan. Imaju kvalitet i posebno na svom terenu igraju dobro. U grčevitoj su borbi za opstanak. Ipak, ja vjerujem u svoj tim, mislim da možemo da odgovorimo na sve to - dodao je Jovanović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.