Glumac iz Paramparčadi

Iz pakla alkohola izvukla ga ljubav

Objavljeno: 05.09.2018. u 16:05

Dvaput je operisao lijevi bubreg, u kojem i dalje ima tri kamena, pa pije decilitar maslinova ulja dnevno

Petekkay zarađuje 19.000 eura po snimljenoj epizodi

Jednog od najbolje plaćenih turskih glumaca Erkana Petekkayu (47), koji navodno zarađuje čak 19.000 eura po snimljenoj epizodi, gledat ćemo opet u seriji “Paramparčad” koja se vraća na OBN TV. Druga sezona počinje u ponedjeljak 10. septembra

Erkan iza sebe ima više od dvadeset godina glumačkog iskustva, ali o glumi nije razmišljao sve dok u srednjoj školi nije slučajno stao na daske koje život znače i očarao se. Turski zavodnik u braku je s Didem Dursun, inženjerkom geologije. Par je 2004. godine dobio sina Cem Cana, a Erkan kaže da mu je najsretniji trenutak u životu bio kada ga je uzeo u naručje.

Erkan je imao problema s alkoholom, ali riješio ga se zahvaljujući pomoći supruge.

- Imao sam velikih problema i ne sramim se to priznati. Nisam se znao nositi sa stresom. Utjehu sam pronalazio u alkoholu, a Didem je vjerovala da se mogu promijeniti i biti bolji muškarac i uspio sam - rekao je.

Uz njenu potporu brzo se izliječio te se kune kako se slične epizode nikad neće ponoviti, pogotovo sada kad imaju sina koji u njima vidi uzor.

- Dobar sam otac, suprug i čovjek, ali Didem me tome svemu naučila. Bože, hvala ti što si mi je poslao! Imala je strpljenja i oblikovala me - iskren je Petekkaya 

Tajni sastojak za sreću mu je pozitivan pogled na život, prijatelji i ljubav.

- Volim se i osamiti. Čovjek se u osami zamisli. Uglavnom, svi griješimo. Sitnice koje ne ispravljamo pretvore se u veće probleme. I zato ih moram ispraviti - kaže Erkan, koji godinama ima problemima i s bubrezima.

- Dvaput sam operirao lijevi bubreg, desni mi ne stvara probleme, ali u lijevom i dalje imam tri kamena. Kad zahladi, imam problema s bubrezima i povremeno završim u bolnici - iskreno kaže i priznaje da zbog toga pije po decilitar maslinova ulja dnevno.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije