open-navfaktor-logo
search
Kobna tuča zbog imovine
Komšije Milorada Bukše u šoku: Krvnički su ga tukli, nije bilo boljeg čovjeka u ulici
Komšije Milorada Bukše (53) koji je je preminuo sinoć nakon porodične svađe i tuče u ulici Miloša Crnjanskog u banjalučkom naselju Petrićevac, u šoku prepričavaju detalje kobnog sukoba.
02.03.2020. u 12:01
get url
text

Kao što smo ranije objavili, do porodične svađe, a potom i fizičkog sukoba, došlo je ispred Bukšine porodične kuće oko 20 sati, a žrtva je preminula prilikom prevoza u policijsku stanicu.

Zbog ovog događaja uhapšeni su Miloradov brat Predrag (50) i njegovi sinovi Danilo (21) i David (21), te Slaviša Adžić (30), koji je navodno radio kao vozač kod Predraga. On je inače vlasnik jednog ugostiteljskog lokala u Banjoj Luci, a sa sada pokojnim bratom Miloradom, živio je u kući u dupleksu u spomenutoj ulici.

{$galerijaFotografija}

Otac im je preminuo prošle godine, a međusobna netrpeljivost braće, nakon toga je kulminirala, te su se svađali oko imovine.

Kako saznajemo od komšija, u srijedu su trebali imati ostavinsku raspravu oko imovine koju su imali u selu Piskavica kod Banje Luke.

VEZANI TEKST - Naložena obdukcija preminulog, u policiji zadržane četiri osobe

Komšije u šoku i nevjerici prepričavaju detalje sinoćne drame koja se odvijala pred Bukšinom kućom.

- Krvnički su tukli Milorada skoro sat vremena. Činilo se da je potpuno izgubio svijest kada je policija napokon došla. Bilo nam je neshvatljivo da takvog čovjeka potom vežu lisicama i gotovo onesviješćenog uvode u policijsko vozilo, umjesto da je Hitna pomoć došla po njega. Tek kasnije smo čuli da je prilikom transporta u policiju preminuo i da mu je navodno pozlilo - ispričao nam je jedan komšija.

Jedna komšinica je ispričala za Faktor kako je nešto prije 20 sati čula jauke i viku iz komšiluka: "Izađite ljudi, ubiše čovjeka!"

- Kada sam izašla iz dvorišta, vidjela sam Milorada da leži na ulici i već tada se činilo da je mrtav. Bilo je strašno. Krvnički su ga tukli. Nemam riječi da opišem kolika je ovo tragedija. Nije bilo boljeg čovjeka u ulici od Milorada. Njegova porodica je sada očajna. On ima dva sina, od kojih je jedan na radu u Njemačkoj. Cijelu noć je zvao i zapomagao od tuge i bola. Isto je i sa Miloradovom i Predragovom majkom. Od sinoć je na tabletama, mislim da ovo neće preživjeti - ispričala nam je sagovornica.

ubistvoMilorad Bukša, Banja Luka, uviđaj, 02.03.2020.
1 od 1
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.