open-navfaktor-logo
search
Mrkonjić Grad
Nakon sudara automobila i motocikla, oba vozača imaju po život opasne povrede
Dvojica muškaraca teško su povrijeđena u sudaru automobila i motocikla koji se dogodio jučer na magistralnom putu Rogolji - Mrkonjić Grad.
02.08.2022. u 12:25
get url
text

Kako je potvrđeno iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, u nesreći su učestvovali Petar Čigoja (1951) sa automobilom "volkswagen" i Slavko Antić (1998) koji je bio na motociklu.

Nakon što im je ukazana ljekarska pomoć, obojica su hitno prevezena u Urgentni centar UKC-a RS-a u Banjoj Luci.

Kako je Faktoru potvrđeno iz te zdravstvene ustanove, oba pacijenta smještena su na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

- Pacijenti su primljeni u politraumatizovanom stanju, priključeni su na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne - kazali su iz UKC-a RS-a.

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Miroslav Kotur, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

- Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće - kazali su u banjalučkom Tužilaštvu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.