Subota, 15.05.2021.

Ne propustite posljednju priliku u Vili Mak: U ponudi još samo nekoliko stanova!

Stambeno – poslovno naselje Vrtovi Riverine na Ilidži krase četiri izgrađene zgrade, i to Vila Iris, Vila Lavanda, Vila Dalia i Vila Mak.

Naselje je upotpunjeno zelenim površinama, sadrži dovoljan razmak između zgrada kao i dovoljan broj parking mjesta, a u sklopu naselja je smješten i dječiji park.

Veoma uspješna realizacija prodaje stanova u posljednjem izgrađenom objektu Vila Mak smanjila je ponudu, te su sada zainteresovanim kupcima na raspolaganju još samo stanovi površine 57m2. Čak 60% stanova u Vili Mak su upravo ovog tipa, a trenutno ih je preostalo još samo nekoliko!

 

Stan od 57m2 sadrži dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, spavaću sobu 1, spavaću sobu 2, kupatilo, vešeraj, dodatni mali wc i balkon.

Maksimalna iskorištenost prostora i komfornost su glavne odlike stana sa dvije spavaće sobe, te se upravo zbog toga mnogo kupaca opredijelilo za ovaj tip stana.

 Objekat je osiguran video nadzorom, sigurnosnim ulazom u zgradu praćen sistemom kartica, liftom, platformom za invalide.

Posebna pogodnost su fitness prostorija i krovna terasa sa roštiljem, koje su smještene na zadnjoj etaži objekta i namijenjene na korištenje stanarima potpuno besplatno!

 

 

Svaki stan sadrži trofazni priključak električne energije angažovane snage 10kW. Grijanje u stanovima je plinsko sa zasebnim brojilom (plinski bojler Bosch), a u dnevnom boravku se nalazi klima uređaj (klima jedinica Panasonic). Dakle, svaki stan posjeduje odvojeno brojilo za struju, vodu i gas.

Posjetite stan u objektu Vila Mak i uvjerite se još jednom u izvanredan dizajn i ekonomičnost prostorija.

Odjel marketinga i prodaje 061/ 206-238; 033/ 806- 026

 

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh