open-navfaktor-logo
search
Teoretičar zavjere
Nije pamet skupa, pogledajte i zašto: Amfilohija su zarazili poljupcem i ubili, Crnogorci mu nisu dali kisik, Milošević živ, Soroš mrtav!?
Novinarka Olivera Miletović ugostila je izvjesnog publicistu i teoretičara zavjere Dejana Lučića, koji je u emisiji "Pitanja i odgovori" na TV Palma plus Jagodina, izrekao niz frapantnih tvrdnji - kako je mitropolit Amfilohije ubijen, kako je Slobodan Milošević živ, a George Soros mrtav, kao i to da će Francuzi da podignu spomenik osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.
26.11.2020. u 14:38
get url
text

- Amfilohija su voljeli Srbi, ali su ga mrzili svi oni koji koji nisu voljeli Srbe. On je bio stub srpskog korpusa, nešto o čemu se nije diskutovalo. Profesori smrti, vjerovatno u Americi i Engleskoj, pronašli su nekog čovjeka koji ima koronu i onda su mu rekli: TTi si dobar sa Amfilohijem, vjernik si, idi, poljubi ga". I tako su čovjeka zarazili - kazao je Lučić, dodajući da je nekima odgovoralo da on bude ubijen. 

Za vakcinu protiv koronavirusa, za koju tvrdi da je napravio Bill Gates, smatra da je genocid i da je korona izmišljena da bi se stanovništvo sistematski uništilo.

- Znate koji im je plan. Izazvat će ekonomsku krizu gdje će pripadnici srednje klase da bankrotiraju, a onda će bankari, ti koji sve to organizuju da kažu: "Nećemo vas izbacivati, vi ćete ostati u toj kući, ali ćete potpisati da poklanjate tu kuću banci, a mi ćemo vam mjesečno davati 2.000 eura, ali mi ne želimo da vi umrete od korone, već da dobijete vakcinu Billa Gatesa". A kad dobijete tu vakcinu, živjet ćete još dve, tri ili pet godina i umirete. Oni će dati tih nekoliko hiljada eura, a kada čovjek umre, uzet će mu kuću od dva miliona - kaže Lučić. 

Za Slobodana Miloševića, Lučić tvrdi da nije umro u Hagu 2006. godine, već da je plaćeno da se lažira njegova smrt i da on ode odatle:

- Porodica Slobodana Miloševića platila je milijardu eura da se sakrije istina i da on ode. Milošević nije umro. Je l' ga neko vidio mrtvog? Milošević je u međuvremenu umro zbog godina i zbog svega što je proživio. Njegov sin bi otišao tamo na grob. On je otišao u Rusiju i tim avionom je prebačen i Milošević.

Lučić je kazao da će za 20 godina spomenik osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića krasiti Pariz.

- Mladić se sukobio sa onim Sulejmanijem kojeg je Tramp ubio. Mladić će biti i u Beogradu i u Parizu. Mladić je ono što je Srbija rodila, pravi vojnik - smatra on.

Za Georgea Sorosa uvjeren je da je umro.

- Duboke države čine većinom Jevreji, kao i muslimani koji su izmanipulisani. Duboka država napada nacionalne države, Ameriku prije svega. Ko finansira Antifu? Pa duboka država. Soros je umro, ali i dalje ima dva dvojnika koji ga imitiraju jer je nezgodno da u nekoj borbi nestane lider - istakao je, između ostalog, Dejan Lučić.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.