Općina

Novo Sarajevo: Objavljeni javni pozivi Programa mjera za poticaj zapošljavanja

Objavljeno: 25.06.2019. u 10:44

Prilika za nezaposlene osobe

FOTO: Općina Novo Sarajevo

Općina Novo Sarajevo pozvala je nezaposlene osobe i poslodavce s područja te općine da  učestvuju u realizaciji Programa mjera za poticaj zapošljavanja Općine Novo Sarajevo.

Riječ je o Javnom pozivu poslodavcima sa Općine Novo Sarajevo da se prijave za učešće u programu stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa; Javnom pozivu poslodavcima sa Općine Novo Sarajevo da se prijave za učešće u programu obuke, dokvalifikacije, prekvalifikacije i specijalizacije boračke populacije  i drugih nezaposlenih lica, te Javnom pozivu nezaposlenim osobama sa Općine Novo Sarajevo da se prijave za učešće u programu sufinansiranja samozapošljavanja.

Integralni tekst javnih poziva moguće je preuzeti sa službene web stranice Općine Novo Sarajevo - kategorija Javni pozivi, web stranice JU "Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo" Sarajevo - www.szks.ba  ili lično: Općina Novo Sarajevo, ulica Zmaja od Bosne broj 55, kancelarija broj 406, IV sprat.

Javni pozivi su objavljeni 25. juna 2019. i ostaju otvoreni do 10. jula 2019., saopćeno je iz Općine Novo Sarajevo.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije