Crna Gora

Pljevlja: Migranti povrijeđeni nakon što vozač nije stao policiji

Objavljeno: 10.11.2018. u 18:30

Desetak migranata nalazilo se u kombiju koji je prethodno ukraden u Pljevljima, kako bi se s njim najvjerovatnije prevezli do graničnog prijelaza Metaljka, prema Bosni i Hercegovini

Jedan migrant teže je povrijeđen, a više njih lakše, u saobraćanoj nezgodi do koje je došlo oko tri sata ujutro u pljevaljskom selu Vraca, na putu Pljevlja-Metaljka, nakon što se vozač ukradenog kombija nije zaustavio na znak policije.

Prema zvaničnim informacijama iz pljevaljske bolnice, migrant je nakon ukazane pomoći prevezen na dalje liječenje u podgorički Klinički centar Crne Gore.

 “Vijestima” je rečeno da muškarac nije životno ugrožen i da je zadobio povrede glave i grudnog koša.

Desetak migranata nalazilo se u kombiju koji je prethodno ukraden u Pljevljima, kako bi se s njim najvjerovatnije prevezli do graničnog prijelaza Metaljka, prema Bosni i Hercegovini.

Odmah nakon dojave, policija je krenula u potragu za ukradenim vozilom.

Vozač kombija nije stao na upozorenje policije, već je nastavio da se kreće prema graničnom prijelazu, a nedugo nakon toga vozilo je sletjelo sa puta.

 

Izvor:   Vijesti

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije