open-navfaktor-logo
search
Sudar tri vozila
Poginuo 25-godišnji mladić u saobraćajnoj nesreći na putu Bijeljina - Ugljevik
Na magistralnom putu Bijeljina - Ugljevik, u mjestu Zagoni, oko 00.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo dvadesetpetogodišnji C. B. 
29.06.2021. u 10:30
get url
text

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri putnička vozila i to "golf  4",  kojim je upravljao M. J., a koji je zadobio teške tjelesne povrede, vozilo "golf 4",  kojim je upravljao V. T., i vozilo "golf 6", kojim je upravljao C. B., a u kojem su se pored suvozača G. E. nalazila i dva putnika A. S. i Z. S.

Vozač vozila "golf 6" C. B. od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći preminuo je u Medicinskom centru Bijeljina, dok su ostale osobe koje su bile u vozilu zadobile tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i zadržane su na bolničkom liječenju.

Službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršili su uviđaj na licu mjesta.

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdio tačan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nesreće.

U vremenu od 00.30 do 03.00 sati saobraćaj je bio obustavljen na spomenutoj dionici puta, te se odvijao preko alternativnih pravaca, saopćeno je iz MUP-a RS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.