open-navfaktor-logo
search
Vozili i bez dozvole
Policajci iz Teslića u tri dana oduzeli tri putnička i jedno teretno vozilo
Policajci iz Teslića jučer su od vozača koji su višestruki povratnici u činjenju prekršaja privremeno oduzeli automobil "renault" i teretno vozilo "fiat".
26.08.2020. u 10:52
get url
text

Oko 17 sati prilikom kontrole "renaulta" kojim je upravljao D. Ć. iz Teslića, utvrdili su da vozač nema vozačku dozvolu, odnosno da je poništena rješenjem PU Doboj početkom augusta. Također, utvrđeno je da je riječ o povratniku u činjenju prekršaja i prouzrokovanju saobraćajnih nesreća sa posljedicama po druge osobe.

Istog dana policajci iz Teslića kontrolisali su teretno vozilo "fiat" kojim je upravljao O. P. s područja Teslića, te su utvrdili su ni on nema vozačku, odnosno da je deponovana u Policijskoj stanici Teslić. Utvrdili su također da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da ima 32 neplaćene kazne sa ukupnim dugom 3.236 КM. Protiv D. Ć. i O. P. će Osnovnom sudu Teslić biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka. Policajci iz Teslića su u prethodna tri dana od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja ukupno oduzeli tri putnička automobila i jedno teretno vozilo, saopćila je PU Doboj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.