open-navfaktor-logo
search
Edukacija
Samo na ITAcademy u Sarajevu: Učestvujte u potpuno BESPLATNOM web bootcampu i uplovite u svijet web developmenta
ITAcademy je jedna od rijetkih edukativnih ustanova u regionu koje organizuju besplatne, uvodne IT kurseve za sve koji imaju želju da se okušaju u nekim od najperspektivnijih zanimanja današnjice!
28.09.2022. u 13:22
get url
text

Ovog puta imate priliku da u najmodernije opremljenim računarskim laboratorijama ITAcademy pohađate jedinstveni web bootcamp From JavaScript to React. Kurs počinje 5. oktobra i omogućava vam da potpuno besplatno uplovite u svijet dinamičnih web sajtova i upoznate se sa veoma popularnim tehnologijama (HTML, CSS, JavaScript, React). 

Namijenjen je i apsolutnim početnicima, a kako je broj mjesta strogo ograničen, potrebno je da reagujete brzo i što prije se prijavite preko ove stranice! 

Vještine koje su sve traženije i naplative

Informacione tehnologije jesu najjednostavniji put ka sigurnom i dobro plaćenom poslu širom svijeta, čak i u ovom trenutku, kada smo svjedoci neizvjesnosti na globalnom planu i opšteg rasta cijena.

Naime, IT industrija je postala jedna od malobrojnih oblasti u kojima u svakom trenutku možete pronaći posao i ostvariti visoku zaradu. Upravo iz tog razloga, IT stručnjaci su sve cjenjeniji, a za vas ovo može biti idealan trenutak da započnete usavršavanje i steknete čvrstu osnovu koja će vam pomoći da dalje napredujete i osigurate svoju budućnost. 

Kurs se sastoji iz 24 časa i omogućava vam da se upoznate sa HTML-om i CSS-om, ali i nekim od najpopularnijih programskih jezika – JavaScriptom i Reactom. Očekuju vas sjajna atmosfera na predavanjima i usvajanje praktičnih vještina, te je ovo prilika koju ne treba propustiti – saznajte zašto su baš frontend developeri toliko traženi!

Do praktičnih znanja uz pratnju mentora sa višegodišnjim iskustvom

Zahvaljujući efikasnoj nastavi, kakva je i inače na ITAcademy, za kratko vrijeme ćete ovladati primjenljivim znanjima i biti u prilici da usvojite osnove tehnologija koje koriste visokoplaćeni frontend developeri. Uz to, cilj ovog kursa je i da iz prve ruke iskusite kako je biti dio IT industrije, što potvrđuju i bivši polaznici besplatnih kurseva, koji se nerijetko odluče da svoje usavršavanje nastave upravo na ITAcademy:

- Uz profesionalnog i posvećenog predavača stekao sam vrijedna znanja, a rad na modernim računarima znatno je ubrzao proces usvajanja praktičnih vještina. Svima preporučujem da ne propuste priliku kakvu pruža ITAcademy, jer su beneficije mnogobrojne. Ja ću sa usavršavanjem nastaviti na ovoj ustanovi - rekao je Marko Čeremidžić, polaznik koji je pohađao prošli besplatni kurs JavaScript

Ako iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za pohađanje specijalnog web bootcampa, do traženih znanja i praktičnih vještina vodiće vas Faris Šišić, softver inženjer sa višegodišnjim iskustvom u oblasti web i mobile developmenta.

Školovanje koje vas priprema za najplaćenija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 10 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Ne zaboravite, besplatan kurs koji je ITAcademy pripremila za vas je tu da vam obezbijedi čvrstu osnovu za ulazak u IT svijet. Ipak, ako želite da postanete profesionalni developer i traženi IT stručnjak koji ne čeka na posao, svoje usavršavanje možete nastaviti na ITAcademy – izaberite program Frontend JavaScript i steknite znanja koja ćete za kratko vrijeme moći da naplatite kroz kreiranje naprednih sajtova, web aplikacija, igrica itd. 

Uz to, u toku i nakon školovanja na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima veoma brzo možete doći do željenog posla. Pored programa za razvoj ličnih i profesionalnih vještina, kurseva engleskog i njemačkog jezika, pomoći u učenju i zapošljavanju, tu su i 100 besplatnih sati u IT hubovima i obavljanje stručne prakse uz pratnju mentora, rad na realnim projektima i još mnogo toga.

Obezbijedite svoje mjesto i ne propustite priliku da do traženih znanja dođete POTPUNO BESPLATNO

Svi zainteresovani za učešće u besplatnom web bootcampu From JavaScript to React mogu se prijaviti online, putem ovog linka. Napominjemo da za pohađanje kursa nije potrebno nikakvo predznanje, već samo vaša želja da se bavite najtraženijim zanimanjima današnjice. 

Ne zaboravite, broj slobodnih mjesta je ograničen, zato ne čekajte, već iskoristite priliku da potpuno besplatno uplovite u IT svijet. 

Pošaljite svoju prijavu!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.