Usmrtio ga traktor

Tragedija u Banovićima: Otac donio dijete u Hitnu pomoć, ljekar samo mogao konstatirati smrt

Objavljeno: 21.05.2019. u 16:44 Autor: J. B.

Nezvanično saznajemo da je otac policajcima rekao da se nesreća dogodila u dvorištu kuće, kada je traktor koji nije bio zakočen, udario dječaka

FOTO: Ilustracija

Ljekar u Službi hitne pomoći Banovići konstatirao je smrt dvogodišnjeg dječaka, koji je jutros dovezen s teškim povredama glave, potvrđeno je u MUP-u Tuzlanskog kantona. Dječaka je, kažu nam u MUP-u, u Hitnu pomoć, iz sela Pribitkovići, dovezao otac.

- Policiju su pozvali iz Službe hitne pomoći u Banovićima u 9.50 sati. Ljekar je konstatirao smrt dvogodišnjeg dječaka. Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici Odjela kriminalističke policije PU Banovići uz nadzor kantonalnog tužioca - rekla je Amra Kapidžić, glsnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

Nezvanično saznajemo da je otac policajcima rekao da se nesreća dogodila u dvorištu kuće, kada je traktor koji nije bio zakočen, udario dječaka.

Ove navode tek treba da potvrdi uviđaj.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije