Revijalna utakmica

U-19 futsal reprezentacija BiH poražena od Oružanih snaga

Objavljeno: 21.11.2018. u 19:19

U-19 futsal reprezentacija BiH poražena je rezultatom 2:4, a golove za juniorsku selekciju su postigli Marko Filipović i Safet Ibrahimović

FOTO: NFSBIH.BA

Juniori su u Areni Zenica odradili dva treninga, a danas je u dvorani "Ramiz Salčin" u Sarajevu odigran i revijalni meč protiv selekcije Vojske Bosne i Hercegovine, povodom obilježavanja Dana Oružanih snaga BiH.

U-19 futsal reprezentacija BiH poražena je rezultatom 2:4, a golove za juniorsku selekciju su postigli Marko Filipović i Safet Ibrahimović.

Selektor Ivo Krezo je zadovoljan onim što su igrači pokazali u ova dva dana.

- Zahvalio bih se OS BiH što smo imali priliku da s njima odigramo prvu utakmicu. Možemo biti zadovoljni ovim okupljanjem, jer je to početak rada s juniorskom selekcijom i mogli smo da se upoznamo s ovim igračima. Među 25 pozvanih juniora vidi se da postoji određeni kvalitet na kojem možemo graditi ovu selekciju. Naravno, imamo još igrača koje moramo provjeriti tako da će nam i naredna okupljanja biti od koristi - rekao je Krezo.

U-19 futsaleri će u decembru u Zenici odigrati prijateljski dvomeč sa vršnjacima iz Slovenije.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije