Nakon duple krune

Započeli pregovori čelnika FK Sarajevo s Husrefom Musemićem

Objavljeno: 27.05.2019. u 17:00

Prvi sastanak održan je danas u prisustvu Musemića, generalne direktorice Sabrine Buljubašić, predsjednika UO Senada Jahića i koordinatora sportskog segmenta Emira Hadžića

FOTO: Fena

Predstavici Fudbalskog kluba Sarajevo danas su zvanično započeli pregovore o produženju saradnje sa šefom stručnog štaba Husrefom Musemićem, čiji ugovor ističe 30. juna.

Prvi sastanak održan je danas u prisustvu Musemića, generalne direktorice Sabrine Buljubašić, predsjednika Upravnog odbora Senada Jahića i koordinator sportskog segmenta Emira Hadžića.

- Iza nas je historijska sezona i svi smo ponosni na ostvareni uspjeh. Tokom sezone fokus je bio na sportskim rezultatima, a sada nakon završetka takmičenja, bavimo se logistikom. Kao što je najavljeno, današnjim sastankom započeli smo pregovore o produženju ugovora šefa stručnog štaba Husrefa Musemića, a što se tiče dugoročne strategije FK Sarajevo ona će i u narednom periodu biti zasnovana na afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona - izjavio je Hadžić.

U narednom periodu planiran je nastavak pregovora.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije