open-navfaktor-logo
search
Udobno ljeto
Zbogom jednorozi, plutajuće fotelje novi su hit
Proteklih godina, na moru smo mogli vidjeti jata plastičnih ptica, poput plamenaca i bijelih labudova, a nakon njih su se pojavili jednorozi, kriške pizze, krofne u svim oblicima i veličinama te napuhane limuzine u koje stane cijela ekipa.
02.07.2022. u 22:49
get url
text

Međutim, svi ovi rekviziti zauzimaju puno mjesta, a o naporu kojem izlažemo naša pluća ne moramo ni govoriti. Ako nemate namjensku pumpu, jako ih je teško napuhati, a za sve luftiće trebali biste na more ponijeti jedan dodatni kofer.

Kako bi stali na kraj ovom ljetnom "problemu", pronašli smo novi ljetni hit – plutajuće fotelje koje zauzimaju jako malo mjesta, sklopive su, a površina koju treba napuhati je jako mala. Svi oni koji imaju djecu, znaju koliko je vremena i truda potrebno da nakon napornog dana na plaži ispušete luftiće, a plutajuće fotelje su rješenje i tog problema. Osim toga, dolaze u cvjetnom printu koji je apsolutni hit ove sezone, a možete pronaći i prugaste te jednobojne.

Set plutajućih fotelja možete pronaći na Amazonu. Paket sadrži dvije podesive fotelje, a možete birati hoćete je koristiti u sjedećem ili ležećem položaju. Za dvije fotelje treba izdvojiti oko 90 KM.

- Naša plutajuća ležaljka je sklopiva i kompaktna, možete je vrlo brzo napuhati i ispuhati, a neće vam zauzeti puno mjesta pa je možete staviti u bilo koju torbu. Zgodno ju je ponijeti na plažu, a odlično je rješenje i za bazene. Opremljene su hladnom i udobnom mrežicom, a visokokvalitetni materijal je siguran i ekološki prihvatljiv - stoji u opisu proizvoda.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.